Historien om Haahr Benzin

Olaf Haahr stiftede i 1960 Haahr Benzin og var frem til maj 2015 det eneste privatejede olie- og benzinselskab i Danmark.

I maj måned 2015 solgte Olaf Haahr sine automatbenzinstationer til det tyske selskab OIL! Tankstellen GmbH & Co. KG, der er et datterselskab af Mabanaft GmbH & Co. KG.

Mabanaft GmbH & Co. KG er handelsdivisionen af Marquard & Bahls AG, Hamburg.

Mabanafts net af tankstationer består på nuværende tidspunkt af OIL! tankstationer i Tyskland, Østrig og Schweiz. Herudover ejer Mabanaft de ubemandede tankstationer ”tankpool24” i Ungarn – der drives på franchise basis – og Tirex Petrol i Moldova. Med tilføjelsen af Haahrs Benzins tankstationer omfatter Mabanafts europæiske net af tankstationer mere end 660 stationer.

Haahr Benzin har i dag 43 tankstationer i Danmark, hvorved der igennem de seneste år er opnået landsdækkende geografisk dækning.

Tankstationerne er alle strategisk placeret i forbindelse med blandt andet indkøbscentre og planen er at forsætte etableringen af anlæg i Danmark.
 
   
Priser

Listeprisændringer træder i kraft inden klokken 12 den pågældende dag. Der forekommer dagligt lokale prisnedsættelser. Se den aktuelle pris på din lokale Haahr Benzin station.
 
 
HAAHR BENZIN ApS
Flegmade 15, 1. tv
DK-7100 Vejle
Tlf.: 76409409
CVR-nr.: 36552816